You are currently viewing Επίσκεψη σε περιοδική έκθεση ζωγραφικής

Επίσκεψη σε περιοδική έκθεση ζωγραφικής

Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευόμενες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε στις 6-12-2023 την περιοδική έκθεση ζωγραφικής του διοργάνωσε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας. Η Γραμματέας του Μουσείου κ. Ρίνα Μηλώση μας υποδέχτηκε και αρχικά μας μίλησε για την ιστορία και το έργο της Στέγης Φιλοτέχνων Φλώρινας, όπως και για την ιστορία του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Μουσείο. Στη συνέχεια περιηγηθήκαμε στους χώρους της έκθεσης και είδαμε από κοντά σημαντικά έργα Ελλήνων αλλά και διεθνών ζωγράφων, που ανήκουν στο Μουσείο. Συζητήσαμε για τους τρόπους απεικόνισης, τα θέματά τους και σταθήκαμε ιδιαίτερα σε κάποια.
Ευχαριστούμε θερμά τους Υπεύθυνους του χώρου αυτού που μας δέχτηκαν. Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες στην κ. Ρίνα Μηλώση για την υποδοχή και την παρουσίαση που μας έκανε, αλλά και για τα όμορφα αναμνηστικά που μας χάρισε.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια  σε όλες τις προσπάθειες του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, που αναδεικνύει τόσο τοπικούς όσο και διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνες και έτσι αναβαθμίζει το πολιτσιτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο της πόλης μας και γενικά του τόπου μας.