You are currently viewing Οδηγίες με την επαναλειτουργία του ΣΔΕ Φλώρινας

Οδηγίες με την επαναλειτουργία του ΣΔΕ Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι η διάθεση των self test όλων των εκπαιδευομένων στα ΣΔΕ θα ξεκινήσει τελικά από την Τετάρτη 19-05-2021. Μπορείτε να παραλάβετε το self-test από τα φαρμακεία, από την Τετάρτη 19-05-20211. Το τεστ αυτό είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε κάθε Κυριακή βράδυ (ή το αργότερο τη Δευτέρα το πρωί και να αναρτάτε το αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα
Στη συνέχεια πρέπει να τυπώσετε τη σχολική κάρτα για COVID 19 που σας εκδίδει το σύστημα και να τη φέρετε στο σχολείο και να μας τη δείξετε στην αυλή, πριν να μπείτε μέσα στο κτήριο.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η διενέργεια του self test είναι υποχρεωτική για την είσοδο σας στο σχολείο. Όποιος δεν μας φέρει και παραδώσει την αντίστοιχη σχολική κάρτα ΔΕΝ θα του επιτραπεί η είσοδος στο σχολείο και θα του περαστούν οι ανάλογες απουσίες.
 
Σημείωση : Αν το αποτέλεσμα του τεστ είναι θετικό πρέπει να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες αρχές και να ενημερώσετε τηλεφωνικά και το σχολείο σας
 
Αν δεν μπορείτε να την τυπώσετε μπορείτε να συμπληρώσετε μία χειρόγραφα και να την υπογράψετε.
Αν δεν μπορείτε να βρείτε το έντυπο της σχολικής κάρτας για να τη συμπληρώσετε πρέπει οπωσδήποτε να φέρετε υπογεγραμμένη μία Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 105 στην οποία θα αναφέρει :
 
δηλώνω ότι πραγματοποίησα self test την Κυριακή 16-5-2021 και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
 
 
Τι γίνεται αν κάποιος δεν έχει ΑΜΚΑ ή συναντά δυσκολία στο να εντοπίσει τον ΑΜΚΑ του στο σύστημα;
 
Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή προσωρινό ΑΜΚΑ (ΠΑΜΚΑ) ή Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ) ή συναντά δυσκολία στον εντοπισμό των συγκεκριμένων αριθμών, παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε μία από τις παρακάτω δημόσιες δομές και να το κάνει δωρεάν:
 
1. για τη περιοχή Φλώρινας :
Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, Ηπείρου 26, 9:00 – 15:00
 
2. για τη περιοχή Πρεσπών :
Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα 12:00 – 15:00
 
3. για τη περιοχή Αμυνταίου :
Κέντρο Υγείας Αμυνταίου 12:00 – 15:00

 

Για οδηγίες για το πως θα κάνετε το self test θα βρείτε στη συσκευασία που θα παραλάβετε από το φαρμακείο.
Μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο :